Veréssel fenyegették meg Gaskót

Vasárnap este a Hír tv arról adott hírt, hogy egy ismeretlen betelefonáló veréssel fenyegette meg Gaskó Istvánt, a hétfőn általános sztrájkot hirdető Liga szakszervezetek elnökét. A betelefonáló azt mondta: "Gaskó is úgy fog járni, mint Csintalan Sándor." A rendőrség nyomozást indított, és mivel szombaton egy szervezet vállalta magár a Csintalan elleni támadást, a Nemzetbiztonsági Hivatal is beszállt a vizsgálatba.

A szakszervezet egyik vezetője úgy fogalmazott, "túl nagy volt a kockázat", ezért nem változtatták meg az eredetileg meghirdetett, hétfő hajnali kezdési időpontot. Mivel az elégséges szolgáltatásokról nem tudtak megállapodni a MÁV-val, várhatóan azokat a vonatokat sem fogják végigközlekedtetni, amelyek a sztrájk kezdetéig nem érkeznek meg a végállomásra.

http://index.hu/gazdasag/magyar/1215strikeee/

No comment.

Felhívom mindenki figyelmét, hogy a fenyegető megnyilvánulásoktól tartózkodjon!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr61266291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jegkoko 2007.12.17. 00:29:15

Hehe meg is érdemelné :D

Bit Rot 2007.12.17. 00:36:38

Csak nehogy azok verjék meg, akik belelőttek a rendőrpalotába februárban...

Mert azok sose lennének meg!

gery · http://gery.blog.hu 2007.12.17. 00:53:46

ez most nem fenyegető megnyilvánulás, de ez az ember már régóta kiérdemelne egy jókora faszkorbácsot, és a tegnapi "hisztijével" szerintem kreált egy új kategóriát a puhapöcslistán. mondtam már, hogy privatizálni kell a mávot, a szakszerveket meg felszámolni a picsába, és az ilyen gaskók meg menjenek vonatot takarítani? :)

oolajtoo 2007.12.17. 07:47:19

nem hiszem hogy fenyegetni kellene Gaskó urat, épp eléggé vágja maga alatt a fát. szép türelmesen meg kell várni az események kimenetelét. legkésöbb a következő politikai fordulatnál el fogják távolítani, mivel amit csinál, mindenkinek kényelmetlen, és ingerlő.
kiskirály ő, de csak átmenetileg, és ha eljön az óra, talán maga a vdszsz fog ellene fordulni.

amúgy meg nagyon gondolkodok azon, hogy eldobom/eltitkolom a diplomám, és a fél doktorim, és elmegyek vasutasnak. Elegem van a napi 10-12 órás munkából, még hétvégén is. Megyek a szanatóriumba ...

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2007.12.17. 08:45:22

Nincs olyan topik, hogy sztrájkjelentés???

Mer én jelentem: Hatvanból a vonatok rendesen indulnak, reggel a 6.25-ös csak Aszódnál állt tovább, az is vágányzár miatt. Viszont a Keleti bedugult, állítólag nem engednek ki onnan vonatokat, ezért a miénk is csak Rákosig ment - jóllehet Rákos is eléggé tele volt...

A vonaton valami tucatnyian voltunk.

mildi 2007.12.17. 08:56:58

EZ FONTOS:
" * A sztrájk miatt a fel nem használt egy útra illetve menettérti útra érvényes menetjegyek visszatérítésén túlmenően a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére 2007. december hónapra félhavi bérlettel, havibérlettel, vasutas félhavi bérlettel, vasutas bérlettel, tanuló félhavi bérlettel, tanuló bérlettel (továbbiakban bérlet) rendelkező – a sztrájk miatt – más közforgalmú helyközi tömegközlekedési eszközt igénybevevő utasok részére költségtérítést biztosítunk a sztrájk lemondását követő 7. nap 24.00 óráig.
A költségtérítés lebonyolítására az alábbi előírások vonatkoznak:
Amennyiben a bérlettel rendelkező utas, a sztrájk ideje alatt más tömegközlekedési vállalat közforgalmú helyközi közlekedési szolgáltatását (VOLÁN, HÉV, stb.) vette igénybe, részére a MÁV-START az átadott tömegközlekedési menetjegyek darabszámának megfelelő mennyiségű, a vasúti bérlet kilométer távolságával megegyező, dolgozók esetében teljesárú, tanulók esetében 50%-os, 2. kocsiosztályra szóló vasúti menetjegy árának megfelelő összeget térít meg.
Egy utas naponta egy oda és egy vissza útra szóló menetjegy alapján igényelheti a költségtérítést.
A sztrájk időszakában érvényes bérlettel nem rendelkező utasok részére költségtérítésre nincs lehetőség."

arra nem jött ki semmi, hogy mi lesz azzal, aki autóval megy be dolgozni...
www.mav-start.hu/hirek/hir.php?mid=14762ab7c957d9

2007.12.17. 10:14:45

Gaskó úrnak kellene bejárni vidékről dolgozni időre megérkezve ezeken a szép napsütéses napokon. remélem fizeti a plusz költségeim

bár először dolgozni kellene megtanulni


szemét bunkó banda
süti beállítások módosítása