Durcás kisgyerek

Címkék: sztrájk máv start vdszsz

2008.01.21. 18:54

No comment. Most kaptam:

Továbbra sem született megállapodás a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV- START Zrt. között

A MÁV START Zrt. a VDSZSZ Szolidaritással a korábban egyeztetett időpontban ma folytatta a kollektív munkaügyi vitát.
Az egyeztetés során a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV-START Zrt. között megállapodás továbbra sem született. A VDSZSZ Szolidaritás a munkáltató többszöri kérdésére sem volt hajlandó pontosítani a sztrájk kezdő időpontját. A MÁV-START Zrt. így nem tudja előre tájékozatni utazóközönségét a sztrájk ideje alatt várható változásokról. A megbeszélésen a sztrájk ideje alatti még elégséges szolgáltatásokban ma nem sikerült megállapodni, de a tárgyalások tovább folytatódnak.


MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr82306209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ashi Valkoinen 2008.01.21. 19:50:34

Hát kurvajó. Ki fog itt rendet tenni?!

Georgjr, húzz bele a szervezettel. De tényleg.

gery · http://gery.blog.hu 2008.01.21. 20:29:07

jah, húzz bele a szervezettel, ragadjatok meg néhány tucat kalasnyikovot, és tegyetek rendet :D

Bit Rot 2008.01.22. 01:24:59

Ez jo lesz, a Gasko megint hatalmasat pofara fog esni, elvezet lesz nezni, mint decemberben :-)

petya.bacsi 2008.01.22. 07:01:18

Most épp mi a vita tárgya? Hogy miért nem júniusban jön a Jézuska? A VDSzSz-en már csak röhögni lehet a legutóbbi produkciói miatt, lejáratták magukat elég szépen, szánalmas, dolgozni nem akaró, unatkozó emberek gyülekezete!

A sztrájk kezdetét KÖTELESEK ezek a (bíííííp) bejelenteni. Nagyon elegem van már Gaskóból, a MÁV-ból és persze a VDSzSz-ből is. Mire föl követelőznek? MIT SZOLGÁLTATNAK????? SEMMIT! Más helyen úgy repülne az ember, hogy a lábát sem tudná megrázni. 250e Ft-os VBKJ, ingyenjegy AZ EGÉSZ CSALÁDNAK... elég vastag bőr van a képükön...

Folyamatosan kellemetlenséget és idegeskedést okoznak az utasoknak (a MÁV az év legtöbb részében, a VDSzSz az elmúlt 3 hónapban 3x), és persze kárt is, mert amíg ezek a (bíííííp) sztrájkolgatnak, addig nagyon sok ember kénytelen szabadságot kivenni az éves keretből. Vagy átvariálni a beosztását ha van rá lehetősége.

Decemberben lenyeltem, hogy kevesebbet kaptam kézhez a sztrájkolgatásuk meg a fenyegetőzéseik miatt (ugyanis bedőltem G úrnak. Lehet, hogy a színi tanodában kellene szerencsét próbálnia), de most már nem fogom tűrni, hogy ezek a (bíííííp) meglopjanak. Más örül, hogy van munkahelye, ezek meg sztrájkolgatnak, mert arra szottyan kedvük.

Komolyan mondom, most már a kedves MÁV tehetne valamit, mert már nagyon unalmas a Gaskó asztalcsapkodása, fenyegetőzése és JOGTALAN követelései. Ha megkapják a 2,5 havi bért, azt hiszem én is követelni fogom, meg remélem a többi adófizető is a 2,5 havi bért. Nekem is ugyanannyi jogom és közöm van ehhez, mint Gaskóéknak.

A sztrájk lehet, hogy fel sem fog tűnni az utasoknak, azért nem jelentik be :) (Legutóbbi sztrájktól nem kellett volna megijednem, mert pontosan jártak a vonatok... csak ugye G. úr annyira fenyegetőzött, hogy bedőltem neki.)

Manyizga (törölt) 2008.01.22. 08:29:54

Már kérdeztem és mások is kérdezték, hogy még nem tűnt fel senkinek, hogy csak ÁLLAMI cégek dolgozói sztrájkolnak? :)

(A Suzuki szakszervezeti vezetőjét meg kirúgták a gyárból. Erre bíróság "helyezte vissza". Vajon meddig fog ott maradni? :)) )

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.01.22. 09:37:42

Nyugodtan adjunk meg nekik mindent. Na nem ingyen, lásd a Gaskó all in-re írt szösszenetemet. Véleményemet továbbra is fenntartom :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.01.22. 09:40:04

Csak annyit még a posthoz, hogy a MÁV részéről azonnal perelném a VDSZSZ-t, mivel a sztrájk kezdő időpontját, és időtartamát (ha mindhalálig, akkor határozatlan) kötelesek tudatni. Innentől kezdve viszont a MÁV azzal is játszhat hogy tulajdonképp nem sztrájk van. Azaz aki nem veszi fel a munkát annak igazolatlan nap. És ha jól emlékszem, a harmadik igazolatlan napnál már a szakszervezet sem védi meg...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2008.01.22. 17:19:04

Gaskot senki nem akarja levaltani?
Nem unalmas mar a szakszervezeti tagoknak, hogy lassan lekopik oket a munkahelyukon (gy.k.: a vonaton).
(Egyaltalan honnan lehet tudni, hogy ki melyik szakszervezethez tartozik?
Vagy nem aruljak el, nehogy lincseles legyen belole?)

Szomoru, hogy lassan haromszor fog eljatszodni ez a kutyakomedia es van egy sanda gyanum, hogy lesz negyedik felvonas is amikor a Parlament ujra megszavazza az Egeszsegugyi reformot (mar nem emlekszem kovezzetek meg erte).

Ki akar tuntetni a sztrajk ideje alatt a VDSzSz szekhaza elott?
Mert valamit kene mar csinalni, mert az online hozonges, akkor megyek busszal, loval, gyalog, autoval beszolassal nem lehet elerni semmit.
Talan egy jo kis tuntetes amit a media is zabalna eszhez teritene a kedves sztrajkolokat.

Persze az en billentyuzetembol jovo tuntetesre hivo szo csak "Dunaba viz hordas".

Lehet tovabbra is a fejet a homokba dugni strucc modjara, az a legegyszerubb, mint tenni is valamit az ugy erdekeben.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.01.27. 01:59:00

scumbag, petyabácsi és mindenki!

a tüntetés nem rossz ötlet, de egy sok károsultat közösen képviselő ügyvéddel megindított nagyösszegű kártérítési perrel együtt ütne igazán. és azért egy ilyen
pert a vdszsz baromságai miatt egy közepes képességű ügyvéd is simán hozna...

petya.bacsi 2008.01.31. 02:42:06

"Az utasok megértését kérjük. Sok okuk nincs, hogy február 1-jétől vasúton szervezzék a közlekedésüket."

Na, tipikus, megértést kér. Nincs megértés. Ha nem tetszik egy munkahely, nem muszáj ott dolgozni kedves Gaskó úr, kedves sztrájkolni készülő vasutasok. Ha a MÁV Cargo-nál többet fizetnek a kocsikopogtatónak, át kell igazolni, vagy fel kell mondani, és keresni egy új munkahelyet, ennyire egyszerű az egész, nem pedig zsarolni az embereket, akikből él a cég (kétszeresen is: adó, jegy/bérlet). Annyira szánalmasak a követeléseikkel. Ha a többi szakszervezetnek jó, a VDSzSz-nek miért nem? Mindig ez az egy szakszervezet csinálja a balhét, ha vasutas lennék tutira elkerülném, mert ahogy tudom nem nagyon kedvelik amúgy sem őket.

Cikk: www.origo.hu/itthon/20080129-meglepetesszeru-vasutassztrajkkal-fenyeget-gasko.html
süti beállítások módosítása