Ki tud nekik segíteni?

Dani:

Nagyon köszönöm a Gaskó úrnak,hogy a súlyos beteg nagyapánkhoz nem tudunk eljutni hogy meglátogassuk,erőt adjunk neki a gyógyuláshoz,vagy a nagyanyánk aki naponta elment hogy etesse, ápolja ö most hogy jut el hozzá? Mi is dolgozó emberek vagyunk,akik minimál bérért dolgozunk, remélem majd egyszer a gaskóék is megtapasztalják mit okoznak ezzel a sztrájkkal

Wica

Hello!
Nem tudom, hogyan kell blogbejegyzést írni, de szeretnék csatlakozni a "panaszosokhoz". Orvoshoz kellett volna holnap mennem, mégpedig a szlovákiai Komáromba, és itt ragadtam Szombathelyen (kollégiumban). Nem elég, hogy vonatok nem indulnak, de az állomáson egy hihetetlenül NEM KEDVES pénztárossal is találkoztam. Úgy látszik, az utastájékoztatás-sztrájk is életbe lépett... Nem segítenek "eligazodni": akkor miért mentek be egyáltalán dolgozni, minek vannak ott, dísznek?!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr76327362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása