Ötödik levél

Szerény véleményem az, hogy

Gaskó úr titokban szövetséget köthetett Kóka úrral.

Ezt arra alapozom, hogy Gaskó úr most éppen azt szeretné bebizonyítani, amit tavaly Kóka úr, hogy gyakorlatilag mindenki eljut ahová csak akar, vasút nélkül is. Végsősoron: minek ide veszteséges, adóból fenntartott személyszállító vasút, ha ketten, kocsival már olcsóbban és gyorsabban abszolválják az utazást szinte bárhova.
 
Kár, hogy a MÁV úgy állapodott meg a VOLÁNnal, hogy a MÁV igazolvánnyal rendelkezők is utazhassanak a buszon, mert legalább a MÁVosoknak érezni kellene, mit tesznek a mi pénzünkért.
 
És Gaskó úr ne az én adómból pöffeszkedjen.
 
Elek


Hatodik levél, annyit engedj meg kedves levélíró, hogy tudassam Kákosy és Gaskó ellentétes oldalon állnak

Én is egy otthon ragadt utas vagyok, akinek a neve és e-mail címének a diszkrécióját kérem.
AZONNAL RÚGJÁK KI A GLASKÓT, MEG A KÁKOSSYT ÉS SEMMILYEN VÉGKIELÉGÍTÉST NE ADJANAK NEKIK! TÖNKRETETTÉK AZ EMBEREK NAPJAIT, SEM ISKOLÁBA SEM MÁSHOVA NEM TUDUNK ELJUTNI VAS MEGYÉBŐL! LEGALÁBB AZ IC-KET INDÍTANÁK EL! KÉREM AZ ADATAIM TITKOS KEZELÉSÉT, MERT SOK KOIKOTATÓ LEVELET KAPOK VAZZE! KÖSZI.: ANONIM

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr29327460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.02.06. 09:46:17

Elek: én sem fogadnám el a vasutasok arcképes ingyenjegyét. Fizessetek, vazze! Ha már úgysem dolgoztok... Mellesleg remélem a MÁV Humán részlege olvassa a vdszsz.hu-t, ott megtalálható, hogy kik nem dolgoztak > létszámleépítésnél tessék erőteljesen figyelembe venni... akik most büszkék, hogy kávét főznek, meg rejtvényt fejtenek, repüljenek együtt a cégtől.

Anonim: Hát határozottabb fellépés kellene az biztos (pl. sztrájkolók kirúgva), a bíróság is 5 napig elszórakozik ezzel, hogy most jogszerű-e, aztán ha fellebbeznek a határozat ellen a következő döntésig nincs határidő (na, ez is röhej...). Közben rengeteg embert komoly anyagi kár ér, és persze nem csak a vasutasok életszínvonala olyan, amilyen...

winston01 2008.02.06. 10:02:23

Anonim: valahogy nem csodálkozom, hogy sok kioktató levelet kapsz. Mindazonáltal a felháborodás jogos.
süti beállítások módosítása