A MÁV-START Zrt. a VDSZSZ Szolidaritással a korábban egyeztetett időpontban ma folytatta a kollektív munkaügyi vitát.

Az egyeztetés során a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV-START Zrt. között megállapodás nem született. A munkáltató nem tekinti lezártnak a tárgyalásokat, hétfőn tovább folytatódnak az egyeztetések.

MÁV-START Zrt.

Kommunikációs Igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr16331236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Somoru 2008.02.08. 17:56:10

Hát ez nem volt meglepő!De nem is mulatságos!!! (igaz apostol?) Azt az egy szem részletet is milyen gyorsan eltüntették....:-))

Somoru 2008.02.09. 13:31:49

Ezzel kapcsolatban a mai vdszsz oldal is roppant érdekesen alakul.
Az előlapról csak annyit,hogy emlékezni egy helyre és konkrét ígéretre és jegyzetből tájékozódva egy lehetőség felmerülését elfogadni az kettő. Legalábbis nálam! Tény azonban,hogy a jegyzőkönyvhöz írt bevezető igen-igen elferdíti az abban leírtakat.
A belső oldalról annyit,hogy egy tárgyaláson általában vagy jegyzőkönyvet vezetnek írásban,vagy hangfelvétel után rögzítik,így nehezen tudom elhinni,hogy ez a drága ember nem tudott semmiről. Amúgy meg,ha nem lett volna hangfelvétel,akkor másképp beszélt volna?????? Roppant érdekes, szerintem ez is a vicc-kategória,mint annyi minden mostanában a vdszsz házatáján.

petya.bacsi 2008.02.10. 08:15:45

Na de hová tűnt Ylion?

Marhácska 2008.02.13. 11:22:14

Vicc...Ez Magyarország
süti beállítások módosítása