VDSzSz ezt írta, amellett, hogy nem sztrájkolnak március 9-ig:
Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter többször kinyilvánított ajánlata alapján minden vasutas számára nettó 250 ezer forint egyszeri kifizetését is követeljük a MÁV Cargo ZRt. privatizációjából a jövőben befolyó vételárból.

Most ajánlat vagy ígéret? Nem mindegy. De viccesek ezek a fiúk azért.
Következetességből bukta:)

A VDSzSz Szolidaritás követeléseinek teljesítéséért – amennyiben a munkáltatókkal nem születik megállapodás – a sztrájkot folytatjuk. A munkabeszüntetésben tagjaink és a vasutas munkavállalók részvétele töretlen. Tovább erősíti elszántságunkat, hogy egyre több vasúti ágazaton kívüli szakszervezet is jelezte, hogy szolidaritási sztrájkkal csatlakozik a VDSzSz Szolidaritás által meghirdetett munkabeszüntetéshez.


Gondolom az igazi ok az, hogy elfogyott megint a suska. Nem érdekes? Ugye most lesz fizu és az összes tag fizujából becsorog egy százalék.... Ez kb 10 milla. Mindenki folytassa házifeladatként az elmélkedést....

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr99359482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.03.01. 11:49:00

"(...) közlekedési miniszter többször kinyilvánított ajánlata alapján (...)"

Írásba adta? Ha nem, akkor vagy elhiszem, vagy nem. Elég égő és röhejes egy állítólagos szóbeli igéretre sztrájkot hirdetni. Nem mondom azt, hogy nem mondta, de ez így eléggé légbőlkapott és komolytalan.

A bíróságnál sem hiszem, hogy elég egy állítólagos szóbeli igéret, mert akkor aztán mindenki bíróságra rángatna mindenkit.

Manyizga (törölt) 2008.03.04. 12:39:43

Ugyanmáá... a bíróságra is sz_rnak a sztrájkolók. Mert mit tudnak velük tenni? Eltiltják őket a sztrájkolástól. Hát persze... :)
süti beállítások módosítása