"A nemek aránya a vezénylőben jelentősen eltolódott, gyakorlatilag már csak férfi jegyvizsgálók tartózkodnak itt. Ez magyarázza a horvát-holland focimeccs iránti fokozott érdeklődést, egyikük megjegyezte, hogy tegnap az angolok nagyon nyögve-nyelősen nyertek a svájciak ellen. A hírekkel még a meccsközvetítés se versenyezhet, egy hírcsatornára kapcsoltak át a fiúk.
A tévénézés mellett vannak, akik újságot olvasnak, így derült ki, hogy többek horoszkópja váratlan bevételt jósol. Lehet, hogy közelebb van a tíz százalékos alapbérfejlesztés, mint gondolnánk?
...
Továbbra is áll a vasúti közlekedés a Vésztői térségben, a vésztői utazók egységes helytállása miatt. A Békéscsaba-Vésztő között közlekedő üres Volán-buszokon békéscsabai jegyvizsgálók dolgoznak.
"
www.vdszsz.hu



Hát ez jó, nagyon jó. Horoszkóp az persze, jó hogy nem nyitnak jósdát.

Már csak a szakszervezeti söntés pult hiányzik.

Menjetek már inkább dolgozni! Ja hogy ez így jobb? Ezek meccset néznek, miközben emberek ezreinek az élete lehetetlenedik el, csak azért, mert bedőltek a gaskoizmus csodaszép eszméinek.
Gratulálok az összes sztrájkolónak, akik lesz@rjak mások problémáit.

Szondázás lesz fiúk. Munka közben figyelni fogunk.
A VDSZSZ.hu után talán itt is lesz szégyentábla...

Vésztői utazók egységes helytállása, az persze a nagy kékeres macskafarka...
Egyszerűen elegük lett belőletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr17329221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hard 2008.02.07. 14:44:51

De jó hogy van tv-jük. El tudom képzelni a munkamorált: már indulnia kéne a vonatnak, de épp most jön be Gizi a Mónika show-ba, aki elmonja, hogy a Pista mekkora szemét és csalja Beával. A reklám szünet alatt talán el is engedik a vonatot.

petya.bacsi 2008.02.07. 15:52:19

Hard: az egyik sztrákoló megtanult ultizni. Volt haszna a sztrájknak, nem?

Georgejr: a szégyenfal jó ötlet!
Ja, ne adj nekik ötleteket. Még a végén a következő sztrájk ideje alatt sztrájksegély kiegészítőként még jósdát is nyitnak, meg fogadóirodát, hogy mikor lesz vége a sztrájknak :P

Többször elolvastam a vdszsz.hu-t, vicces oldal. De a "LEGKÉSŐBB" szócska megijeszt, egy 18-as karikát kirakhattak volna.

Somoru 2008.02.07. 16:13:53

A váratlan bevétel bejön,mostanában kapnak fizetést. Remélem vki előrevetíti nekik a váratlan kiadást is LEGKÉSŐBB február végére!

petya.bacsi 2008.02.07. 17:05:34

:)

Egyébként röhej, hogy a szabálytalanságok miatt a VDSzSz bírósághoz fordult. Szerintem ezt a MÁV naponta megtehetné mert akkor is akad pár vasutas, aki hanyagul végzi a munkáját...

Somoru 2008.02.07. 17:18:08

Ez pontosan így van és minden ilyen esetben megindul a belső számonkérés bércsökkentés és társai formájában. Média és felhajtás nélkül,de hogy valaki ezt kiprovokálja és fut a bíróságra, anélkül,hogy a vizsgálatok és ezek a belső folyamatok végbemennének...hát enyhén szólva is gusztustalan. Remélem a vasútnak is lehetősége lesz rábizonyítani a közrend elleni bűncselekményt,mégha gondatlanság formájában is. (megjegyzem különösen nagy vagyoni hátrány esetén ebből is lehet 5 év).

Somoru 2008.02.07. 20:09:07

Különben olvasta valaki a mav.hu oldalon a jegyzőkönyv-részletet? Ezt jelenti mindkettő részéről az egyeztetés, a tárgyalás? Én nem tudom,de ez egy sör mellett gyönyörű, de nem sztrájk idején való egyeztetésen,azért most nagyot csalódtam a másik oldalba is. Én nem tudom ki ez a Zsoldos Marianna,de biztos,hogy ő a legalkalmasabb,hogy tárgyaljon? :-/

apostol 2008.02.07. 21:44:24

Olvastam, most jövök onnan.
Jól megbeszélgettek...
Ez tragikus. Gyerekek! Hát ezek gyerekek! De ezt mondtad, nem mondtam, elvetted, nem vettem el, megmondalak...
Mi utasok meg közben szívtunk a tömött buszokon.
Háát Zsoldos Marianna úrhölgy helyett szerintem is mehetett volna valaki más! Amellett, hogy kifejezni alig-alig tudja magát a ligások szerintem nem is vették komolyan. Persze meglehet, ez volt a munkáltató egyik eszköze.:-) Már bocsánat az úrhölgytől!

Somoru 2008.02.07. 21:50:37

Kb. nekem is ezek jutottak eszembe...siralmas! Ahelyett,hogy arról szólt volna a fáma,hogy mennyi vonat közlekedjen. Komolyan nem tudom ebből a bíróság mit hoz ki,de szerintem neki is az lesz a véleménye,hogy egyik kutya,másik eb. És a dühítő,hogy erre még büszkék is és kirakják a honlapra!?

apostol 2008.02.07. 22:02:46

Na de megnéztem ám a vdszsz lapját is!Na most komolyan! Én nem vagyok egy szakszervezeti-weblap szakértő, és meglehet ezt így tanítják is, de a nyelvezete! Komolyan, sokszor átverésre gyanakodtam! Csak nem a mirigyek irigyelték meg hónaljban szűk izompólójukat, és jól kitalálták, hogy felraknak egy kamu oldalt!

Somoru 2008.02.07. 22:22:10

Na az az oldal az igazi szégyen! Valahogy csak gratulálni tudok,ennyire szint alá süllyedni kevesen tudnak!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.02.08. 09:24:07

Hazudik a Pályavasút vezetése, amikor azt híreszteli, hogy a VDSzSz lemondott a Cargo eladása nyomán a munkavállalók részére követelt 250 ezer forint kifizetésétől. Követeléseink SEMMIT nem változtak, ne dőljetek be a munkáltató gusztustalan hazugságainak, melyek csak arra valók, hogy ismét becsapják a sztrájkolni vágyó vasutasokat.

a sztrájkolni vágyó vasutasokat :D amúgy hétfőn lesz az egészségügyi reform újabb szavazása, úgyhogy szerintem hétfőn 3-tól újra sztrájk...

hiszen mint a vdszsz.hu-ról megtudtuk, ez az ő minden VÁGYUK, sztrájkolni...
süti beállítások módosítása