Buszozás sztrájk idején

Tisztelt érdeklődők vagy érdektelenek!
A sínbohócok bohócsága miatt most egy Kisvárda-Budapest utazás történetét olvashatják.
04:45-kor felébredtűnk
05:25-kor elindultunk a kisvárdai autóbuszállomás felé és 05:40-re már az autóbuszt vártuk, ami a vonatokkal szemben időre be is állt, viszont csak 5 perc késéssel indultunk, mert picivel több utas volt a szokásosnál.

Az autóbusz a mutyisztáni állapotokkal szemben tiszta és rendezett volt, a sofőr is emberibb némely befásult jegyvizsgálónál, akik néha akkor sem dolgoznak, ha éppen nincs előadás, mert szotyolázhatnékjuk van a vonat valamely fertáján.
06:15: Ajakot elhagyva a 4-es úton haladunk Nyíregyháza felé, egy vadember szabálytalan előzés után majdnem nekűnk jött. Valószínűleg Nyírtasson és Székelyen lesznek felszállók, egyelőre kulturáltan lehet utazni, nem látszik az, hogy a 100-as vasútvonalon ne lehetne buszokkal megoldani a közlekedést, ha éppen kell.
Nyírtasson nem fel, hanem leszálló volt az egyik megállóban, majd egy másik helyen 8, majd még 5 utas szállt fel, ülőhely még van a buszon.
Nyíregyházán szállunk át az egri járatra, következő bejelentkezésem onnan várható.
MÁV nemdolgozót egyelőre a VDSZSZ fröcsögő honlapkezdeményének állításával szemben nem láttunk a buszon, biztos ők is kocsival járnak, sokkal inkább dolgozni vagy tanulni vágyó, adófizetők pézéből szponzorált ingyenutazós mutyisztáni igazolvánnyal nem rendelkező, fizető utasokat.
Tisztelettel: V.  M.

Folytatás itt

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr64329139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tmelinda04 2008.02.07. 12:20:51

Ez a sínbohócok megnevezés jó :) Le kéne védetned... :)
süti beállítások módosítása