Kérés

Címkék: sztrájk kérés

2008.01.31. 22:20

3 dolog:

Első:
Egy jegyvizsgáló azt mondta nem tart reggel 9nél tovább a sztrájk.
Nem tudom mennyire megbízható az infó. De azért ne kockáztasson senki.


Második:

Mindenkit kérek, hogy ne az átlag vasutasokat szidjátok, mert nem ők találták ki a sztrájkot, hanem Gaskóék.

Harmadik:

Mindenkit kérek tartózkodjon a fenyegetőzésektől, cifra minősításektől. Nemtetszését kultúráltan fejezze ki!

Sajnos 2 dolgot már elért Gaskó: többen elpártoltak a vasúti utazástól, és az utas vasutas kapcsolatokat is csak elmérgesítette. Gratulálok ehhez. Az utóbbihoz nem szeretnék asszisztálni. Mi nem a vasúti dolgozók ellen vagyunk, csak azok ellen, akik nem dolgoznak, vagy nem elvárhatóan!

Mindenkinek jó éjt!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr59320252

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.09.06. 03:11:32

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.01.31. 22:31:22

Gaskó most villog Baló György vendégeként.

A MÁV Direkt meg nem érhető el. Minden munkatársuk foglalt, pedig nekem a költségtérítéssel kapcsolatban kérdésem lenne... (a közleményt olvastam, azon túl).

neutral 2008.01.31. 22:58:46

>>>#Sajnos 2 dolgot már elért Gaskó: többen elpártoltak a vasúti utazástól, és az utas vasutas kapcsolatokat is csak elmérgesítette. Gratulálok ehhez. Az utóbbihoz nem szeretnék asszisztálni. Mi nem a vasúti dolgozók ellen vagyunk, csak azok ellen, akik nem dolgoznak, vagy nem elvárhatóan!#

Az utas-vasutas kapcsolat romlásáért ez a blog is sokat tett. Számtalan gyalázkodó levelet és még több efféle mocskos, gúnyolódó hozzászólásnak adott teret a vasút állandó fikatív leszólása mellett. A blog felelőssége nem kérdéses. Ha bármely vasutast a legkisebb, akár csak szimpla verbális attrocitás is éri (pláne ha fizikai is!), az a blog eddigi tendenciózus hangulatkeltő ténykedésének beérése lesz.

Akashi Kaikyo 2008.01.31. 23:08:58

Neutral!

Ez egyáltalán nem így van. Nem a blog miatt mondanak le az utasok a vonatról, hanem mert dzsuvás, késik, hideg, bunkó a kalauz, drága...

A blognak semekkora felelőssége nincs ebben.

Akashi Kaikyo 2008.01.31. 23:11:42

És ha lesz atrocitás, az se varrható a blog nyakába.

petya.bacsi 2008.01.31. 23:13:07

Neutral: ez hülyeség. Ez a blog, illetve a blogon szereplő levelek rávilágítanak dolgokra, a hiányosságokra. Verbális attrocitás utas-kaller között már kezdetek óta van. Ha csak negatív dolgok lennének, akkor nem számolna be a sajtóközleményekről, nem hallgatná meg a másik oldalt, egyoldalú lenne. Ezt a blogot a MÁV-tól is olvassák, ha nem tetszene nekik, simán bezárathatnák az egészet úgy ahogy van. Így legalább az utasoknak is van lehetőségük, hogy ütköztessék véleményüket, illetve megosszák tapasztalataikat.

pincebogar 2008.01.31. 23:17:34

ööö... neutral=tszor?

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2008.01.31. 23:39:17

Én optimista vagyok, csak szombat délelőtt szándékozom vonatra ülni. Talán ez is a Gaskó féle "nem mondjuk meg hogy meddig tart, de úgyis mindjárt abbahagyjuk" sztrájk lesz, mint decemberben...

"Az utas-vasutas kapcsolat romlásáért ez a blog is sokat tett."
Naná, ahogy a Tékozló Homár miatt meg nem járnak az emberek többet Tuskóba és nem köttetnek be semmit a Tré-csoportól. LOL, Neutral LOL!!!

hattyú 2008.02.01. 07:00:14

neutral: no comment...

petya.bacsi:
"Ezt a blogot a MÁV-tól is olvassák, ha nem tetszene nekik, simán bezárathatnák az egészet úgy ahogy van."

Igen? És mi alapján? Ez itt már nem az a rendszer...

A MÁV sztrájkot nem kommentálnám... adjon nekik a költségvetés még 100 milliárdot, már mindegy :D. Magyarország rendezkedjen be a MÁV fenntratására. Mert megérdemli! :)

ex-dr. vuk 2008.02.01. 09:17:20

"Ezt a blogot a MÁV-tól is olvassák, ha nem tetszene nekik, simán bezárathatnák az egészet úgy ahogy van."

Ez nekem sem vilagos, hogy MAV(!) mitol zarathat be egy blogot?... Fejts ki kerlek.

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2008.02.01. 09:21:16

"Hiba történt
A komment a következők miatt nem küldhető el:
Ebbe a blogba jelenleg nincs jogod kommentezni

[Vissza a komment szerkesztéséhez]"

ÁÁÁÁÁÁÁÁhháháháháh, reggeli megalol, már a blogmotor faszságaiért is a MÁV blog (--> georgejr) a felelős... Tudsz valamit...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.02.01. 09:23:30

khm... érdekes, inda pass-szal megy, csak ugye meg kéne tanulni olvasni... amúgy mint látom utána megejtetted a regisztrációt, ami amúgy _nem_ ellentétes a szólásszabadsággal sem egyéb alkotmányos alapjoggal (pl. nézz meg egy újságot: érdekes módon legalább valami monogram, nick vagy álnév fel van tűntetve. indoklás : a szólásszabadság mellett fel van az is tűntetve, hogy a hozzászóló azonosítható legyen, nem csak itt az Észak-Balkánon, hanem tőlünk nyugatabbra is...).

Az üldözési mániáról meg csak annyit, hogy kérlek próbálj vonattal bemenni a munkahelyedre naponta! engem ugyan nem érint ennyire a kérdés, de meg tudom érteni miért is idegesek az emberek, én a BKV-val vagyok hasonlóan jó viszonyban mint budapesti... és azért nem ugyanaz, hogy akkor keresztül a városon vagy keresztül az országon, munkába/munkából...

A Gaskó-féle szervezetet pedig a MÁV dolga kezelni, vagy esetleg az államé...
már kifejtettem, hogy ha ezt folytatják, akkor már inkább a Volán, pedig hosszabb utakra én is a vonatot favorizálnám... ha kiszámíthatóan és pontosan járna. olyan extrákat már nem is várok el, hogy pl. a szolgáltató szolgáltatóként viselkedjen, és legalább a jómodort megvillantsa az utas felé (akinek a jegyéből _és_ adójából kapja a fizetését), neadj' Isten a vagonok ne a leglerobbantabbak legyenek (ez pénzkérdés, nem vitatom), esetleg tiszták (ebben nekünk, utasoknak is nagy a felelősségünk, elismerem)... arról már nem is merek beszélni, hogy esetleg kultúráltan, másokat nem zavarva rágyújthassak úgy, hogy nem ég a pofámról a bőr... többek között ezek miatt tervezem hogy lassan leteszem a jogosítványt, és ha messzebbre kell utaznom akkor inkább bérlek autót...

georgejr · http://mav.blog.hu 2008.02.01. 09:29:16

kedves tszor, igazat szólsz: kitiltanak 2008.02.01. 08:15:46
elegem lett a hergelésedből és a vádaskodásokból is. ezért kitiltottalak. ennyi.

georgejr · http://mav.blog.hu 2008.02.01. 09:36:01

Juzo

"Váááá a kurva annyjkat, már jobban utálom a vasutasokat, mint a politikusokat. Ha látok egyet leköpöm. tegyetek így ti is. Mocskos tolvaj banda, a markukat fényezik egész nap."

Ne a vasutasokat szidjátok!!! nem mindegyik sztrájkol, és nem ők a kitalálói a sztrájknak, hanem a szakszervezet!!!!!!
süti beállítások módosítása