Vdszsz.hu:

 

A VDSzSz Szolidaritás február elsején 12 órakor felfüggeszti a sztrájkot, melyet legkésőbb február 4-én (hétfőn) folytatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr81320769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

story (törölt) 2008.02.01. 12:19:53

Kész kabaré!

G.I. biztosan örül, hogy megint sikerült neki az élre kerülni a médiákban. De most vajon mi történt? Reggel azt nyilatkozta, hogy addig lesz sztrájk, amíg a követelésüket nem teljesítik. Sikerült? Vagy valamitől megtelt a gatya? Esetleg dobtak még pár forintot a zsebébe? Vajon azok a vasutasok akiket ma bohóccá tett mellé fognak állni ha hétfőn folytatja? Ennyire gyagya nem lehet egy szakszervezeti vezető! Vagy mégis? Esetleg a Bárány súg neki? Mert tőle kitellik az efféle marhaság! Szóval akkor hétfőn tüntetés a VDSzSz vagy esetleg G.I. háza előtt?

chipetke · http://mavsztrajk-e.wamma.hu/ 2008.02.01. 12:37:54

"... legkésőbb február 4-én (hétfőn) folytatunk."

Tehát semmi sem biztos, akár már ma este is folytatják?
No comment.
Holnap motorral megyek dolgozni, pedig hajnalban még atomhideg van....

Bit Rot 2008.02.01. 13:30:42

Nem baj, folytassák csak, majd megint maguktól abbahagyják. Nem is kell foglalkozni vele, kész kabaré!

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2008.02.01. 13:41:16

Ezek a szerencsétlen vasutasok még sztrájkolni sem tudnak rendesen, de még ez lenne a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy a szervezett munkabeszüntetés során elszenvedett kudarcaikról azt mondják, hogy siker. Ha így áltatják magukat a munkavégzés terén is akkor nem csodálkozom a cég áldatlan állapotjain, és azon sem, hogy a munka és a sztrájk között nem sok a különbség a pályaudvarok környékén.

NGabor 2008.02.01. 14:16:15

Ezzel szívnak az utasok, de a dolgozók még jobban.
- aki felvette a munkát, az hallgathatta a tömeget
- aki nem, most kapkodhat, hogy rendberakja a közlekedést, és megszakadhat a munkában
- összességében meg romlott a dolgozók megitélése, és nem a MÁV mint cég-é

Persze a vezetőség sem lett okosabb. Össze lehetett volna rakatni ingajáratokat vezérlőkocsival. Az új Talentek, meg tesóik szólóban is járathatóak. Esetleg meghirdetni, hogy 2 óránként elindul egy szerelvény 10-15 kocsival Záhonytól-Győrig meg Debrecentől-Pécsig stb.. akkor még váltót sem kell nagyon állítani. Utas is lett volna. Most kellett volna elővenni valamilyen havária tervet.
Az utas elviseli a heringjáratot, ha tudja, hogy legább elindul, és odaér, még ha lassabban is.

georgejr · http://mav.blog.hu 2008.02.01. 14:44:34

Kedves nanemán, kérlek olvasd el ezt a bejegyzést:
megintallunkvazze.blog.hu/2008/01/31/p320252
Mellesleg én Orbánék alatt sem értettem egyet velük. A sztrájk jelenleg akadályozza az embereket a munkájuk elvégzésében, így emberként ellen vagyok, és mint blogger véleményt is nyilvánítok...

m. g. 2008.02.01. 19:46:37

aszongyák a vdszsz.hu-n: "a vizsgálat akkor tekinthető sikeresnek, ha a tuskóra mért kalapácsütés hatására a féktuskó nem mozdul meg, és az öntöttvas féktuskók esetében élces, egybecsengő hangot ad."
ÉLCES, bazzeg???

petya.bacsi 2008.02.01. 20:32:03

Gaskó és a nem dolgozó vasutasok nem merték megkockáztatni a hazautazó tömeg megszívatását.

A VDSzSz.hu-t vacsora előtt nem olvasom, vacsora után sem, majd később. Remélem lesznek a nem dolgozó vasutasokról sztárfotók is, mert az olyan jó és izgi, hogy pózolnak egy álló vonat mellett, és nem dolgoznak.

petya.bacsi 2008.02.01. 21:55:27

"Az utazni vágyók jelentős része bosszankodott ugyan, hogy órákig, vagy esetleg feleslegesen kell várakoznia, de a vasutasok követeléseivel is egyetértettek."
forrás: www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=196796

Hát, azon utasok, akiket én hallottam, azok nem értettek egyet se a sztrájkkal, se a követelésekkel, sőt "pofátlan és irreális" jelzővel illeték az egészet.

petya.bacsi 2008.02.02. 04:22:13

Folyik a könnyem a röhögéstől, kedvenc vicclapunkat, a vdszsz.hu-t olvasom.

"Gombos Gyuri a Nyugatiból jelentette, hogy a budapesti fejpályaudvar áll."
(Komment: azt hittem, hogy Gombos György kitalált személy. Tudjátok ő feszít a hibás VDSzSz plakátján (képcsere), hogy a Cargos kollega többet keres. Ilyen plakátot csinálhatna bárki, mert minden cég más-más bérezést alkalmaz...

Gyuri bácsi, tolasson át, kerékkopogtatóra (mi ennek a munkakörnek a neve? kocsivizsgáló?) biztos szükség van ott is)

"Laci mellett a másik – amúgy VSZ-es – kocsivizsgáló is szolgálatba lépett, most mindketten sztrájkolnak."
(Komment: mint egy átlagos hétköznap, sör a kézben, ezt már gyakorolni sem kell, gondolom...)

És ami még érdekes, hogy szépen leírják, hogy a nem-sztrájkoló vasutasok milyen hibákat vétettek. Gondolom ők is ugyanezeket a hibákat teszik minden nap, csak persze ezt nem reklámozzák. De az utas mindent lát, és majd fotózunk is.
süti beállítások módosítása