Sztrájkoljunk!

Címkék: vélemény sztrájk vasutas sztrájk

2008.02.06. 09:47

Attila megmondta:)

Minden adófizető polgárhoz!

Mivel a vasutasok túszként tartják fogva az országot kedves polgártársaim, lépjünk sztrájkba Mi is!

Követelésünk: minden adófizető polgár kapjon egyszeri 250 000 Ft-ot a MÁV-CARGO Kft. privatizácós bevételéből!


Miért illet meg minket? Azért, mert a MÁV veszteségeit minden évben az adófizetők adóiból pótolták ki. Sőt, köztudott, hogy a vasutasok szakszervezeteinek az érdekérvényesítő képességük miatt a béremelésük mindig messze meghaladta a többi adófizető réteg béremelését, ezért ma a legjobban fizetett réteg a vasutasság. Vagyis mivel a veszteségeit Mi fizetjük, már eddig is sokat kaptak tőlünk, adófizetőktől a vasutasok. Az is köztudott, hogy a vasutasoknak, a társadalom többi rétegét messze meghaladó ellátásokért is Mi, adófizetők fizettünk ezidáig, hiszen több hullámban, összesen százmilliárdos nagyságrendben engedte el az ÁLLAM a MÁV járuléktartozásait. A Mi pénzünkön adott az Állam a többi adófizetőnél jobb ellátást a vasutasoknak.

Vagyis : MINKET, ADÓFIZETŐKET IS MEGILLET A NETTÓ 250 000 FT PRIVATIZÁCIÓS RÉSZESEDÉS!

Lépjünk sztrájkba 2007. február 14-én reggel hétkor! További követelésünk: kapjunk 2007. év júliusától visszamenőleg 10% béremelést! Sőt, ezen kívül kapjunk 2002 januárjától visszamenőleg is béremelést! Sőt ezeken kívül kapjunk kárpótlásul további 100 000-100 000 Ft-ot azért, mert öszöd óta tudjuk, hogy hazudtak nekünk, és Kaya Ibrahimért is! Kapjunk kárpótlást a Gyurcsány, a Medgyesy, az Orbán, a Horn, az Antall kormányok hazugságaiért, és kapjunk kárpótlást, (mégtöbbet) a kommunizmusért, 56-ért, a háboróért, a fasizmusért, trianonért, az Osztrák „elnyomás"-ért, a mohácsi vészért, a tatárjárásért, stb.

Szóval ha nem teljesítik a követelésünket lépjünk sztrájkba! Légy szíves keresd meg a szakszervezeti bizalmidat, és kérd meg, hogy szervezze meg a sztrájkot!

Egyébként meg emeljük meg jól a Vasutasok fizetését, azért, hogy többet kapjanak az adónkból!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr72327469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2008.02.06. 11:14:14

Szeretném segítségüket kérni, mivel kedves kollégáik minősíthetetlenül viselkedtek a sztárjk közben Szegeden 2008. február 4. 18 óra körül. Megengedhetetlen megjegyzéseket tettek rám, és német túrista vendégeimre, mikor elmeséltem nekik, hogy most sztárjk van, és nem közlekednek a vonatok. Remélem az ügyet kivizsgálják, az érintetteket felelőségre vonják, és érdemi választ kapok arra, hogyan fordulhat elő ilyen.

Írtam a szakszervezetnek. Jah a pályaudvar elött cigiztek.
Kívácsi vagyok, kapok-é választ...

Bástya elvtárs (törölt) 2008.02.06. 15:12:58

Ide is megírom, hogy véleményem szerint ez a sporoljgazt.hu-s hirdetés egy nagy humbuk. Olah Gyorgy nem ezen kutatása miatt kapott Nobel díjat 1994-ben.

Poli1 2008.02.06. 15:17:59

Ha kerhetnem a fenti felszolitashoz a gazdak traktorokkal NE csatlakozzanak.
(Akkor mar csak helikopterrel lehet majd kozlekedni.)
süti beállítások módosítása