Hetedik levél

Kedves VDSZSZ!

Nagyon örülök, hogy ilyen eltántoríthatatlanok a követelésükben, s remélem, hogy sikerrel járnak. Ugyanakkor reménykedem abban is, hogy sikerük után nekem is elküldik a nettó 250.000 forintot az eladásból szerzett összegből, bár én nem sztrájkolok, mégis igényt tartok rá, mivel az én adómból tartják el az egész MÁV csoportot. S így úgy érzem, hogy az én követelésem is jogos, pláne annak fényében, hogy nem is használom az Önök szolgáltatásait.
 Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Tamás
Ui.: Ha semmilyen választ nem kapok, akkor levonhatom a megfelelő következtetéseket...
Ezt az e-mailt másolatként elküldöm a MÁV-blogba is (megintallunkvazze.blog.hu).


Nyolcadik levél:
Sziasztok!

Arra szeretnénk felhívni mindazok figyelmét akik napok óta károsulnak a máv hülyesége miatt,hogy vajon mit szólna a máv ahhoz  ha mindenki az őt megillető módon sztrájkba kezdene. Még pedig úgy,hogy ha egyszer még az életben fel tud szállni egy vonatra nem vesz jegyet.Vajon ezek után jogosan kérheti egy ellenőr a jegyünket,holott volán buszra kerülőutakkal a tripláját kifizettük már?Mindenkit erre bátorítanánk hiszen ennyi szívatás után igazán járna nekünk néhány ingyen jegy.

Kilencedik levél

Ezúton szeretnék gratulálok Graskó úrnak, ahhoz hogy sikerült lerombolni a MÁV -gondolom több millióba lerüli - PR munkáját, ami arra volt hivatott, hogy minnél többen utazzanak vasúton munkába, iskolába stb. az autó és a busz helyett. Azt hiszem most eljutottunk oda, hogy többen elgondolkonak azon, hogy miért járjanak vasúttal, ha az megbizhatatlan, kiszámíthatattlan. Ügyes.

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr33329123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása