Vélemény

Címkék: vélemény máv sztrájk máv start vdszsz

2008.02.08. 07:55

No comment!
Kedves Blogolók, Kedves Utasok, Kedves Sztrájkolók!

Nem tudom ki hogyan van vele, de ha egy cég saját magát sem tudja fenntartani, akkor a dolgozók milyen alapon sztrájkolnak magasabb bérért? Összefirkált,büdös koszos várótermek (lsd. Tárnok), szétesőfélben lévő szerelvények stb... sok a negatívum, mindenki tudja.  Nemrégiben éltük végig a vonalbezárások kálváriáit.


Nah jó nem dobálózok közhelyekkel... A tény az tény. A sztrájkkal a kedves VDSZSZ szerintem csak azt éri el, hogy a bizonytalan közlekedés miatt többen át fognak pártolni a Volánhoz. Szerencsére ők partnerek és nem csesznek ki az utasokkal, mások hülyeségéből tudnak hasznot húzni. Aztán majd megjelennek a vezéreknél és a költségvetés egy részét elviszik, jelzem jogosan, hiszen nekik ekkora forgalomnövekedeés egy évben többször nem volt betervezve!!!
És akkor kezdődik minden előlről: elbocsátás, vonal bezárás, sztrájk!
Ja az a cél, hogy tönkretegyük a MÁV-ot?? Kérem! A privatizáció ellen így is lehet védekezni, de nyilvánvaló, hogy nem csak a MÁV Start és az utasok alatt vágják a fát!
Szóval Kedves VDSZSZ tagok! Tudom, hogy magasabb így sztrájkolva az órabérük mintha dolgoznának, de ha így folytatják egy-két év és nem lesz miért sztrájkolni!!!
Vannak emberek akik jobbá akarják tenni ezt a közlekedési ágazatot, de így őket is csak ellehetetlenítik!
Gratulálok!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr77329694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.02.10. 13:03:24

A firkák, kosz nagyobb részben az "utasokat" terheli. Szerintem. Viszont semmit nem tesznek ellene az biztos. A többi "szolgáltatás" az valóban gyér.
Így valójában miért is sztrájkolnak? Miért is akarnak több pénzt?

csulok 2008.02.17. 13:54:41

Eddig nem olvastam ezt az oldalt,nem tudom reklamált-e már valaki,hogy a MI pénzünkből tartottuk fenn eddig is a vasutat,(és a fizut is abból kapták)ha nekik jár a 250000,akkor nekünk is!!!!
süti beállítások módosítása