Kissé megkésve de én is szeretnék reagálni a tegnapi telefonos hisztire.
Ami mellesleg az egyik legjobb poén a vdszsz.hu óta:)
Ezekben a vicces időkben, amikor már Joli néni a szeretetotthonban is internetezik (ami mellesleg kiváló dolog), még élnek egyes emberek abban a hitben, hogy ha kirakom a telefonszámom a netre, és kiszúrok több ezer emberrel, akkor nem fogják megtalálni.

hirtv.hu:
Gaskó Istvánhoz irányították a menetrend felől érdeklődő utasokat a MÁV-nál, vagyis kiadták a szakszervezeti vezető elérhetőségét - értesült a Magyar Nemzet. Többen is jelezték, hogy amikor a vasúttársaság különböző igazgatóságainál, részlegeinél érdeklődtek a héten az egyes járatok sorsáról, egy mobilszámot adtak nekik, amely nem volt más, mint a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnökének magántelefonszáma.

Gaskó István a lap kérdésére elismerte, hogy a már felfüggesztett sztrájk ideje alatt számos ember hívta fel őt arról érdeklődve, mikor és hogyan tudnak vonatra ülni. Megjegyezte: csodálkozott is, miért őt kérdezik a menetrendről, de az őt felhívók arra hivatkoztak, hogy a MÁV-nál ajánlották nekik ezt a telefonszámot. Gaskó gyalázatosnak nevezte az eljárást. – Ez a játszma mindent elárul a vasúttársaság vezetőinek viselkedéséről – fogalmazott a VDSZSZ elnöke. A MÁV Zrt. részéről Sigulinszki Tibor szóvivő az utasszállítással foglalkozó MÁV-Starthoz irányította lapunkat, ahol a hét végére ígértek választ.

Persze...
boon.hu
A MÁV-Start szóvivője, Balogh-Fazekas Anita tagadta, hogy kiadták volna a szakszervezeti vezető telefonszámát. Az érdeklődőknek az ügyfélszolgálat vezetékes elérhetőségét mondták minden alkalommal - tette hozzá. Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője sem tud arról, hogy ilyen történt volna.

Balogh-Fazekas Anita elmondta még, hogy a VDSzSz honlapján megtalálhatóak a vezetők mobilszámai, onnan bárki tájékozódhat ezekről. Ezzel kapcsolatban Gaskó István azt mondta, hogy valóban volt olyan érdeklődő, aki innen ismerte meg számát, ezt meg is mondta. A többiek azonban mindig a MÁV-tudakozóra hivatkoztak, és neki nem úgy tűnt, hogy nem mondtak volna igazat - közölte.

Gaskó István még nem tudja, tesz-e jogi lépéseket. A jogászok majd megnézik, tehetnek-e valamit - tette hozzá.

Már a blog kommentjei között is sokszor elhangzott, hogy a vdszsz.hu oldalon is kint volt és a lenti post alapján még megtalálható Gaskó István telefonszáma. Így nem tartom valószínűnek, hogy az ügyfélszolgálat megmondta volna.
Gaskó Úr! Tessék perelni a MÁV-ot nyugodtan! Kíváncsian várom a végeredményt:)
Ezek a nyilatkozatok és a hisztik, miszerint a csúnya MÁV a csúnyább utasoknak kiadta a telefonszámom nevetséges. Ha nem akarom, hogy zaklassanak nem teszem ki a számot! Ennyi. Engem ez az egész egy jó öreg politikusra emlékeztet, akinek bevált szófordulata volt a monnyon le. Annyira komolyan vette magát, hogy a végére nem vette észre, hogy már csak ő veszi komolyan saját magát... Dezsavű...




Hali!

Már bejárta a hír a netet, hogy az a csúnyaszemét MÁV kiadta Gaskó - amúgy a VDSZSZ honlapján nyilvánosan hozzáférhető - mobilszámát, és az utasoknak van pofájuk közvetlenül őt hívni menetrendi kérdésekben. A hírek szerint azóta már levették Gaskó számát, legalábbis innen:
http://www.vdszsz.hu/document/telefonlista1.doc

Esetleg érdemes lenne felhívni nyilvánosan ;-) a figyelmet arra, hogy ezen még dolgozni kéne kicsit:

http://www.vdszsz.hu/drupal/index.php?q=tiszt

http://tinyurl.com/32mppu

Laci
U.i.: Egyébként a módszerrel teljesen egyetértek: ha a VDSZSZ maroknyi vasutasa úgy gondolja, hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott követeléseik érvényesítése érdekében túszként használják fel a fél országot, akkor nosza, legyen nekik is egy pár rossz napjuk, magyarázkodjanak csak.

Gaskó István szellemesnek gondolt mondatát kissé átköltve: sztrájk ide vagy oda, a MÁV kritikán aluli szolgáltatási színvonalának elviselése az utasok részéről mára már ujjgyakorlat, de hogy végre Gaskó is szív egy kicsit ennek kapcsán, az bizony neki lesz új gyakorlat.

Az itt található linkeken ott van Gaskó István telefonszáma, de kérek mindenkit, hogy ne zaklassa.

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr50333323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.02.10. 11:32:36

:) Ez jó. Hát kint van egy nyilvános telefonlista a vdszsz.hu-n, amit ők raktak ki. Lehet, hogy a MÁV tudakozó alatt a blogodat értették Georgejr? :)

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.02.10. 12:56:09

Aki krvának áll, ne csodálkozzon a sggbebsszák.

apostol 2008.02.10. 13:27:53

A manóba!
Én meg négy levelet is írtam neki, holott beszélhettem volna vele személyesen?!
Na, majd legközelebb. Remélem nem lesz olyan stílustalan, hogy megváltoztassa a számát!!!!!
Ja! Persze eddig még nem válaszolt!

petya.bacsi 2008.02.10. 14:02:45

A vicclap frissült, jó szórakozást.

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2008.02.11. 13:16:43

Na, telefonszám lementve, ajánlom, hogy ne adjon okot a használatára (esetleg lehetne belőle "ha nem küldöd szét az ismerőseidnek" jellegű lánclevelet is csinálni :D ).

Amúgy pénteken délután mentem haza Pestről Orosházára vonattal. Bp-Szeged, király, nem késik, pontosan beérünk Orosházára, királyásg, erre bemondja a bemondó, hogy műszaki hiba miatt a vonat továbbindulása bizonytalan. Na, rájöttem, miért volt az egész út során furcsa hiányérzetem :P

kovacskoko 2008.02.11. 20:16:36

Nekem Gaskó nem vette fel, csak Balázs úr (ő, egyébként úriember, akkor is, ha hülyeséghez adja a nevét).
A MÁV-Startos hölgy annyit mondott, hogy csak a VDSzSz tudja, hogyan mennek a vonatok. Ezért aztán őket hívtam, ha már kirakták a honlapjukra a számokat.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.02.13. 05:30:56

petyabácsi : a szánira beküldted már a linket? :) sírni már nem tudok ezen, marad a röhögés... ;>
süti beállítások módosítása