Úgy látszik a Déliben a hangos is sztrájkol?


Hányszor fog még becsapni a Déli pu. hangosbeszélője?????
Immár ötödik alkalommal történik meg (legalábbis velem), hogy miután a hangosbeszélő bemondja, hogy "... gyorsított személyvonat érkezik Martonvásárról a 9. (4, 2, vagy akárhányadik) vágányra" a vonat valójában egyáltalán nem oda érkezik, hanem valahova egy másik vágányra. Ez esténként a 16.38-kor a Déli pu.-ra érkező szerelvényre vonatkozik. A szerelvény számát sajnos nem tudom ideírni, mert az az igen intelligens ELVIRA egyáltalán nem működik, bármit jelölök be rajta.A szerecsétlen utasok meg rohannak. Ki a kijelölt helyen, ki a vágányokon keresztül. Kérdésem: Ki az az őrült, aki a szerelvény beérkezése előtt kb kettő perccel nem tudja, hova fog az beérkezni? Vagy ez csak egy újabb "szolgáltatás"? Ez utóbbi esetben én lemondanék erről. Szórakozzanak otthon azzal, akire gondolok. Tán nem sztrájkolni kéne, hanem tisztességesen dolgozni. Tudom ez egy kicsit nehezebb, de úgy emlékszem ezért fizetik őket. Ha nem tetszik, el lehet hagyni a MÁV-ot. Igaz a lusta disznóknak máshol sincs helyük.

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr45325885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.02.05. 07:28:37

A Keletiben ugyanez van, sőt, indulás előtt pár perccel pörgetik ki (15mp/sor sebességgel) az infókat, ami vagy igaz, vagy nem. Van olyan, hogy a hangosbemondó mond valamit, és a vizuális utastájékoztató ;) (ha működik) homlokegyenest mást mutat... utastájékoztatás 2008.

Peti817172M · http://peti817172m.atw.hu 2008.02.05. 11:09:49

És ráadásul ugyanaz a szoftver vezérli a táblát meg a hangost :)

Ilyen nekem is volt a Keletiben. Kiírták, hogy a Békéscsabáról érkező gyorsvonat a 9. vágányra fut be. Vágány végén is ki volt írva. Aztán egyszercsak azt vettük észre, hogy a nagytábláról eltűnt a vonat. Néhány perccel később egy perccel érkezés előtt eltűnt a vágány tábláról is a vonat, majd a nagytáblán kiírták, hogy 4. vágány. Pedig a 9. is töküres volt, semmi akadálya nem volt, hogy oda érkezzen.

Peti817172M · http://peti817172m.atw.hu 2008.02.05. 11:11:03

"Ki az az őrült, aki a szerelvény beérkezése előtt kb kettő perccel nem tudja, hova fog az beérkezni?"

Az utasok :D

Dettix 2008.02.06. 09:04:38

A nyugatiban is így működik azzal a különbséggel, hogy az induló vonat van rosszul kiírva. Pl. kiírják, hogy a 14-ről indul, az utasok felszállnak, aztán várnak, várnak, várnak, a vonat pedig rég elment a 2-ról.
süti beállítások módosítása