A MÁV-Start-tól azt az ígéretet kaptuk, ha valaki jelentkezik ilyen gonddal, annak a segítenek!

A tegnapi eset után nem tudtam nyugodni. Ugye Gabriella küldött egy levelet, amelyben sérelmezte, hogy a sztrájk miatt nem tudta a kislányát felhozni Budapestre kórházi vizsgálatra.
A levelet elküldtem a kedves sztrájkolóknak, de a reakció abszolút NULLA volt. Ezzel is bizonyították, hogy őket csak a saját jólétük érdekli, az hogy egy beteg kislánynak és családjának kára származik, már nem.

Így most arra kérlek benneteket, hogy az iwiwen, ismerősök között kérdezzétek meg, hogy ki az aki a sztrájk miatt nem tud orvoshoz/kórházba/vizsgázni felvételizni menni.

Mi a tőlünk tellhető legtöbbet megtesszük, hogy valami segítséget tudjunk nyújtani.

Ugyanakkor kérek minden érző szívű, taxist, vállalkozót, magánszemélyt, bárkit, aki tudna segíteni ezeknek az embereknek jeletkezzen nálam vagy a http://www.mavsztrajk.info/ oldalon. Sajnos fizetni nem tudunk, de annyit megígérhetünk, hogy azon cégeknek, akik vállalják, hogy ezen embereknek segítenek, egy éven keresztül biztosítjuk a hirdetési lehetőséget a blogon ingyen, valamint a Professzionális lapcsalád oldalain. A blog egy rendkívül látogatott oldal, így havonta a hirdetést 40-100 ezer ember láthatja. A Professzionális lapcsaládot pedig havi 10-15 ezer ember látogatja. Emellett a segítőknek felajánlunk egyenként 5 GB tárhelyet, melyet tetszőlegesen használhatnak fel, teljesen díjmentesen. Még akár egy kisebb weboldal ingyen elkészítéséről is szó eshet a segítség fejében.

A segítséget kérők adatait bizalmasan kezeljük, akinek a fent leírt segítségre szükséges van, kérem írjon egy levelet az a info@megintallunkvazze.hu oldalra. Írja le pontosan milyen ügyben, mikor, honnan, hova kellene utaznia. Milyen autóra lenne esetleg szüksége (kerekesszékesekre gondolok itt).
A felajánlásokat, a felajánlások oldalon commentben is meg lehet tenni. A szükségeket pedig név nélkül közölni fogom a diszpécser menüben.

Előre is köszönök mindent!

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr17326086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tmelinda04 2008.02.05. 12:20:51

Ez kedves gesztus, többek között ezért is van értelme a blogolásnak! Le a kalappal...

hattyú 2008.02.05. 12:42:26

Szia,

a "mavsztrajk.info" oldal szétcsúszik Firefox böngésző alatt (2.0.0.11-es verzió, Ubuntu Linux) - az oldal tartalmi része elcsúszik a képrenyő jobb felére és nem látszik, csak ha odagörgetsz. Javító szándékkal írom, nem "fikázás" képpen, már csak a félreértések elkerülése miatt.

Sok sikert!

csak T 2008.02.05. 13:03:56

Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, úgy látszik a magyarok össze is tudnak fogni, ha akarnak!Le kalappal a kezdeményező előtt és reméljük majd bebizonyosodik, h. életképes volt az ötlet!

Üdv:
Taki

j0nNyKa 2008.02.05. 14:30:40

Sziasztok!
Annyiban tudok segíteni, hogy ha akad cég/magánszemély, aki segít, és igényli a tárhelyet a weblappal, segígek a weblap megszerkesztésében -designjának kialakításában-, természetesen ingyen.
Gergő

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.02.05. 17:01:17

szintén weblap ügyben tudok segíteni, ha jónak látjátok és lesz rá igény

domainparker 2008.02.05. 17:17:35

A mávsztrájk oldalt javítottam, köszi az észrevételt.

Viszont ha ennyi feles energiánk van, sokak értenek a designhoz, nekem van tárhelyem, akkor miért nem kezdünk vele valamit? Konkrét ötletem ugyan nincs, de jószándékú dolog igenis kisülhet sok ember jóakaratából.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.02.05. 22:23:14

Ha teszel valami apróbb jó dolgot három embernek, és csak azt kéred tőlük, hogy ők is tegyenek valami jót (természetesen ami csak erejükből telik, akár apróságokról is beszélhetünk) 3 másik embernek, és ők is így tovább, és így tovább, mennyi idő alatt változtatnánk meg a világot?
süti beállítások módosítása