Marad az információs szolgálat a pályaudvarokon, február 8-ig érvényesek a Volán társaságoknál és a BKV-nál a vasúti bérletek


A VDSZSZ Szolidaritás 2008. február 7-én 12 órától felfüggesztette a határozatlan időre meghirdetett sztrájkot.

A MÁV-START Zrt. annak érdekében, hogy a menetrendszerinti közlekedés helyreállításáig biztosítani tudja utasainak az utazás lehetőségét, a szerződött Volán társaságoknál és a korábban meghirdetett BKV járatokon február 8-án 24.00 óráig elfogadják a személyszállító vasúttársaság által kiállított január, február havi és január 2. félhavi, illetve február 1. félhavi Dolgozók-, és Tanulók bérletét, valamint a MÁV Arcképes igazolványokat. (A szerződött Volán társaságok felsorolása, és a BKV vonalak pontos listája a MÁV-START Zrt. hivatalos honlapján a www.mav-start.hu oldalon a Sztrájk, utastájékoztatás rovatban olvasható.)

A személyszállító vasúttársaság a hatékonyabb utastájékoztatás érdekében a sztrájk ideje alatt a nagyobb fővárosi és vidéki vasútállomásokon több mint 100 fővel növelte a „MÁV-START INFORMÁCIÓ” feliratot viselő információs munkatársak számát, akik a sztrájk felfüggesztésétől függetlenül, 2008. február 7-én 19 óráig dolgoznak a nagyobb állomásokon, hogy segítsék az utasokat a legfontosabb információkkal.

A mai napon az InterCity vonatokon hely és pótjegy váltása nélkül lehet utazni.

A menetrendszerinti közlekedés visszaállításig utasaink szíves türelmét kérjük!




MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://mavsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr71329298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tmelinda04 2008.02.07. 12:14:13

Déltől vége a sztrájknak!! MOst mondták be a rádióban, de...... újrakezdik, megigérte gekkó

tmelinda04 2008.02.07. 12:15:16

Ja most látom ez a téma, elnézést, baromira képben vagyok :))))
süti beállítások módosítása